Mar 25, 2010


så. nu är jag på benen igen. efter infektioner och skit är jag iallafall vid liv.  nästan. men snart är jag frisk som en nötkärna. då tänker  det lyssnas på musik, ätas knäckemackor och spelas gitarr. precis som vanligt. kanske att jag tar mig också tid och lär mig akrobatiska konster såhär i påsktider.



11 comments:

  1. åh, ja är mä! på konsterna alltså (kan bara stå på huvud i hinkar och snö...) puss cornelia

    ReplyDelete
  2. sv: aww tack så mycket! men färgar annan röd nyans nu! :D puss

    ReplyDelete
  3. mycket trevligt att du är bättre :D
    Ses på konserten på lördag och jag vill också vara med och lära mig konster :D

    ReplyDelete
  4. alltså herregud vad ful och töntig blogg! du skriver dö töntigt, precis som du försöker låta elegant eller vuxen, eller alltså jag vet inte hur du försöker vara. Det sättet du skriver på får dig att verka psykad. Seriöst du låter som en 90 årig kärring när du skriver. Och dina bilder, ha ha ha, alltså sluta NU du skämmer ut dig själv. folk kommer tro att du är ett sorts missfall eller en kärring. men det kanske du är...?
    Nu kommer du tänka "herregud,har du inget liv? jag har inte bett dig läsa min blogg, sluta läsa den om det stör dig." och blabla.
    men faktum är att jag har ett liv men måste säga ifrån, din blogg är konstig, och inte på ett bra sätt. du verkar helt förrvirad, så sluta nu om du har hjärna och är en normal person. din blogg gör världen dålig, den är skit. För din egen skull lägg ner...

    hälsningar
    Louise

    ReplyDelete
  5. svar till sputnikfeber: du läser tydligen inte korrekt haha. och svar: ja den fick mig att må bättre, och jag skrev för din skull, jag vet vem du är matilda du går på linneskolan, du är ful och äcklig som du ser ut. jag hade inte tänkt fortsätta läsa den men du skämmer ut dig själv. du har sjunkit till en låg nivå genom att skriva den här bloggen. anledningen till att jag använder ord som kärring är för det är hur man kan sammanfatta matilda och hennes blogg. jag ser inte detta som ett hatbrev utan som en chans för dig att lägga ner punkt

    ReplyDelete
  6. sv tilll Louise; du tycker att jag är ful och äcklig. jahapp. okej. men tyvärr så räcker inte dina argumentationer om att jag är en kärring och ful. det funkar inte så. och om du inte kan använda ett större ordval och komma med någonting vettigt är det bättre om du sköter ditt och jag sköter mitt. tack och hejdå.

    ReplyDelete
  7. svar till anonym/louise; Det faktum att du inte alls gillar denna bloggen, som du tydligt uttrycker i det första inlägget, men ändå går in och kollar här igen är väldigt facinerande för mig. /C.

    ReplyDelete
  8. Alltså, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta åt kommentaren från Louise. Jag mår i alla fall väldigt illa. Patetiskt beteende och rent vidrigt. + att hon uttrycker sig som en kratta. Vem är det egentligen som skämmer ut sig?

    ReplyDelete
  9. hahaha, oj herregud den här louise har ju promblem som heter duga! Det är ju faktiskt tragiskt att det finns människor som är så bittra och trötta på sina egna liv så dom sjunker till en så låg nivå att de skriver sånna här patatiska saker! Matilda jag säger bara ta inte åt dig, jag tycker att det du skriver är jätte fint, och det berör!

    ReplyDelete
  10. Hej Louise!
    Jag förstår att du tycker att den här bloggen gör världen till en sämre plats. Jag ber om ursäkt för att den bidrar till global uppvärmning och dödar människor i Afrika för att du läser den.

    Var vänlig googla ordet "missfall", så att du lär dig använda det i rätt sammanhang. Jävla idiot.
    Jag kan inte förstå att man lägger ner fem minuter av sitt eget liv (om man nu har någonting) för att såra någon annan utan anledning. Om Matilda skämmer ut sig själv eller inte är väl hennes problem.

    Att hacka på någon annans utseende visar bara på din egen självkänsla, vilken uppenbarligen är usel. Snälla, gör något vettigare av din lediga tid, din uttråkade jävel. Läs en bok eller någonting.

    ReplyDelete